CYBERPOWER TECH (003426092-X)

Selamat Datang Ke Laman Web Rasmi CYBERPOWER TECH
Kami mengalu-alukan kehadiran anda ke Web Ini
.

Latar Belakang Syarikat

Kami merupakan sebuah syarikat bumiputera yang berdaftar dibawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia untuk kerja-kerja pembekalan perisian dan hardware atau peripheral.CYBERPOWER TECH juga merupakan syarikat milikan tunggal yang bergerak secara bebas.

Pelopor Syarikat

Syarikat ini ditubuhkan oleh saya iaitu Muhammad Rafik Azlan Shah yang berumur 18 tahun pada 18 Ogos 2022. Saya juga merupakan pelajar Diploma Software Engineering dengan berbekalkan sedikit ilmu yang ada, saya cuba memajukan syarikat dengan mencuba membina perisian bagi menyelesaikan masalah masyarakat umum.Saya juga bersedia untuk menerima koloborasi secara sukarela bagi menimba ilmu dan memajukan diri.

Projek

Setakat 6/10/2022 kami sedang berusaha menyiapkan dua projek yang masih lagi dalam Development:

PERODUA LOAN CALCULATOR PROGRESS:80%

Projek ini diinspirasikan daripada pertanyaan pengguna tiktok samaada mereka layak untuk memohon pinjaman kereta berjenama Perodua. Oleh hal yang demikian Perodua Loan Calculator merupakan satu alternatif untuk melihat samaada layak atau tidak pengguna untuk memohon pinjaman.Perisian ini menyokong windows 10 dan windows 11 secara umumnya.DOKUMENTASI PROJEK DAN PENDAFTARAN BETA USER

SMART PROTON LOAN CALCULATOR PROGRESS:20%

Perisian ini merupakan perisian yang menyokong telefon pintar yang menggunakan operating system android 4.0 dan keatas. Perisian ini menggunakan konsep yang saya seperti Perodua Loan Calculator tetapi menggunakan sistem yang lebih teratur.

Hubungi Kami

Anda boleh menghubungi kami jika terdapat soalan atau tawaran koloborasi di: